Email Marketing

Oduševite svoje klijente porukama od važnosti!

Rešenje za sajtove koji prodaju

Automatizacija marketiniških rešenja za sajtove. Bez obzira odakle je sleteo vaš posetilac, da li preko kampanje ili ne, da li je ostvario kupovinu, mi mu možemo poslati personalizovanu poruku.

Sadržaj mejlova

Sadržaj automatizovanih mejlova je personalizovan, prilagođen svakom posetiocu sajta. Mogućnost obavljanja kupovine odmah u mejlu.

Automatizacija

Ovakav vid komunikacije sa kupcima vam donosi novac i dok spavate! Testiramo i optimizujemo automatizovane mejlove. Dobijamo real time izveštaje.

Email marketing

Kako izgraditi dugoročni odnos sa kupcem?

Graditi odnos sa kupcem preko interneta je daleko teže nego uživo. Zato moramo da ih osluškujemo i razumemo proces njihove kupovine i da odmah reagujemo i pružimo im ono što traže. Izgradićemo čvrst odnos uz pomoć sakupljanja podataka.

Koristimo platforme koje pomažu oglašavanje bilo kojeg proizvoda ili usluge koji se prodaju online. Naši alati služe da pružimo kupcu nezaboravno iskustvo putem emaila.
 • Ključne Reči u Google Ads Kampanji
  Ključne Reči u Google Ads Kampanji Istraživanje i organizacija ključnih reči je jedna od najbitnijih stvari -a moguće i najbitnija- koje moramo da odradimo prilikom postavljanja Google Ads kampanje. Ovde ćemo probati da opišemo neke osnove u vezi sa organizacijom ključnih koje nam mogu pomoći u…
  Napisano u petak, 30 oktobar 2020 13:07 Opširnije...
 • 20 stvari o Instagramu!
  20 stvari o Instagramu! Ukoliko koristite Instagram što privatno što u poslu za oglašavanje i promovisanje svog brenda, proizvoda, usluge, zanimaće vas naša lista od 20 stvari koje niste znali o ovoj društvenoj mreži.
  Napisano u petak, 15 februar 2019 07:59 Opširnije...
 • Google Analytics - Pratite rezultate
  Google Analytics - Pratite rezultate Kada se oglašavamo na internetu važno je da pratimo koji vid oglašavanja nam donesi najviše rezultata. U ovom postu ćemo vam pokazati kako da lako pratite rezultate vaše internet kampanje u Google Analytics-u. Ako imate Google Adwords kampanju, i ako…
  Napisano u petak, 19 oktobar 2018 07:56 Opširnije...